Food’OR opvolger van De Druivelaar

Marie Desmet en Jarne Delbaere gaan de speciaalzaak van Petra Volckaert een tweede leven bezorgen. (foto CLY)
Redactie KW

Er staat al een nieuwe uitbater klaar voor de vroegere speciaalzaak De Druivelaar van Petra Volckaert uit Wielsbekestraat. Tijdens het weekend van 10 tot 12 september is het zover. Dan openen de nieuwe, jonge uitbaters Jarne Delbaere en Marie Desmet hun nieuwe speciaalzaak, die ze de naam Food’OR meegaven.

Marie Desmet en Jarne Delbaere zijn twee jonge twintigers die de vroegere succesvolle zaak De Druivelaar nieuw leven willen inblazen. Ze branden allebei van ambitie en zetten samen de stap naar het ondernemerschap.

Marie Desmet (20) is opgegroeid in Oostrozebeke en is bijgevolg goed bekend met de vroegere speciaalzaak De Druivelaar van ex-eigenares en uitbaatster Petra Volckaert. Marie deed haar ervaring op als verkoopster en kok tijdens haar vakantiejob aan de kust. Zij liep ook stage bij slagerij Blockeel en als extra uitdaging gingen Jarne en Marie ook nog werken in het Brusselse Elsene bij Butchershop Roland. Na haar opleiding in Ter Groene Poorte ging zij ook voor een extra traject marketing en communicatie, sociale media consultant en eventmanager bij Syntra-West.

Ook Jarne is goed vertrouwd met het slagersberoep. Als slagerszoon zit hij al van jongs af aan in de stiel. In de slagerij van zijn ouders leerde hij de kneepjes van het vak. Kortom, Oostrozebeke krijgt er een gedreven koppel ondernemers bij die met heel veel ambitie, passie en liefde voor voeding een zaak van topkwaliteit zullen runnen. De opening van Food’OR staat gepland tijdens het weekend van 10 tot 12 september. Wie tijdens dit weekend de zaak binnenloopt, kan rekenen op een leuke attentie. Verder is de zaak elke dag open met dinsdag als sluitingsdag. (CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier