https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Fiscaal advocatenkantoor strijkt neer in Bellegem

Roel Deseyn en Paul Verhaeghe zijn klaar voor de nieuwe uitdaging. (foto EDB) © Els Deleu
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

In Bellegem kwam er een derde kantoor van de Wanted Law-groep, waar advocaten Roel Deseyn en Paul Verhaeghe zich specialiseren in fiscaliteit.

Het kantoor Wanted Law Tax in Bellegem zal samen met het kantoor in Brussel klanten uit België en Noord-Frankrijk bedienen. De groep Wanted Law had eerder al kantoren in Brugge en Sint-Niklaas. “Wij voegen daar nu een kantoor gespecialiseerd op fiscaal gerichte dossiers aan toe”, luidt het. De benedenverdieping van het advocatenkantoor in Bellegem is al in gebruik. Er worden nu nog burelen ingericht op de bovenverdieping.

Panama Papers

Voor zijn carrière als advocaat was Roel Deseyn uit Bellegem jarenlang actief in de Kamercommissie Financiën. Hij was ook ondervoorzitter van de Commissie Panama Papers en daarnaast voorzitter van de politieke werkgroep Fiscaliteit. In 2018 is Roel begonnen in de advocatuur en volgde hij nog een master fiscaliteit waarvoor hij met grote onderscheiding slaagde.

Brouwersfamilie

Paul Verhaeghe woont in Brussel maar is afkomstig van de brouwersfamilie Verhaeghe uit Vichte. Hij volgde zijn middelbaar aan het Sint-Jozefinstituut in Kortrijk. “Na mijn studies rechten in Gent, ging ik fiscaliteit studeren aan de ULB. In Ganshoren bij Brussel ben ik blijven plakken. Met het kantoor in Bellegem ben ik nu weer een beetje terug in de streek.” Paul heeft meer dan twee decennia ervaring in de fiscale advocatuur en is ook secretaris van de Belgian Association of Tax Lawyers (BATL).

Paul en Roel vullen elkaar perfect aan. Roel heeft zijn ervaring als jurist en parlementair en Paul bekijkt dezelfde zaken vanuit een andere hoek door zijn ervaring als advocaat. “Zo bundelen we onze krachten. Met onze fiscale expertise kunnen we van dienst zijn in vele dossiers”, besluit Paul.

(EDB)

Info: www.wanted.law. Wanted Law Tax, ‘t Rode Paard 44 in Bellegem. Tel 056 20 33 60 – tax@wanted.law

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.