FieBelle pakt het groots aan: “Mijn job is echt een groot deel van mijn geluk”

Achtergronden en objecten 8 PD OS8118
Wolken en hemel
Fonds et objets 8 PD OS8118
Nuages et ciel©Davy Coghe Davy Coghe
Achtergronden en objecten 8 PD OS8118 Wolken en hemel Fonds et objets 8 PD OS8118 Nuages et ciel©Davy Coghe Davy Coghe
Redactie KW

FieBelle, het schoonheidssalon onder leiding van An-Sophie Vanderleen (28), kon je vroeger vinden langs de Gistelsesteenweg in Varsenare, maar is sinds maandag 1 maart enkele straten verder verhuisd. Met een groter pand wil ze haar klanten meer dan ooit in de watten te leggen.

FieBelle was reeds 7,5 jaar gevestigd midden de Gistelsteenweg, maar sinds 1 maart kun je die zaak terugvinden op een nieuwe locatie in de Zeeweg. “Ik was al een tijdje op zoek naar mijn eigen locatie”, zegt de 28-jarige An-Sophie. “Ik huurde het pand op de Gistelsesteenweg al een geruime tijd, maar ik vond het hoog tijd om mijn eigen stekje te creëren, iets wat volledig van mij is. De zoektocht naar een geschikt pand heeft wel een tijdje geduurd, want ik vond het enorm belangrijk dat de nieuwe zaak, zowel voor de klanten als voor mezelf, een echte verbetering was. Ook naar parking toe. Nu heb ik maar liefst drie parkeerplaatsen voor de deur uitsluitend voor mijn cliënteel. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik mijn nieuwe zaak mag openen in een groter pand waar ontspanning voor mijn klanten meer dan ooit centraal staat.”

Enorm blij

Op maandag 1 maart kregen de niet-essentiële contactberoepen groen licht om hun zaak opnieuw te openen. “De heropening kwam zeker niet te vroeg. Het was een groot gemis op alle vlakken, sociaal maar ook financieel”, zucht An-Sophie. “Iedere dag een drukke agenda, dat is mijn drive. Als dat wegvalt, dan is dat even slikken. Gelukkig kon ik dan de vrije tijd opvullen met de verbouwingen van de nieuwe zaak. Maar ik ben enorm blij dat we opnieuw mogen starten. Ik stond al een hele tijd te popelen om mijn klanten opnieuw in de watten te kunnen leggen. Zondagnacht heb ik amper geslapen van de adrenaline die door mijn lijf gierde, ik voelde me zoals een kindje dat uitkijkt naar zijn communie. Mijn job is echt een groot deel van mijn geluk. Voor mij heeft mijn job een gouden randje, beter kan ik het niet beschrijven.” (NC)

FieBelle, Zeeweg 14, 8490 Varsenare. Meer informatie via http://www.fiebelle.be/schoonheidsinstituut/index.html

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.