Familie Planckaert stelt eigen elektrische fiets voor in Brugge

© MN
Piet De Ville

Gisteren zaterdag 18 juni kwam een aantal leden van de bekende familie Planckaert langs bij de vestiging van myBike.be langs de Maalsesteenweg in Brugge voor de presentatie van hun eigen Planckaert e-bike 1.0

De fiets Planckaert e-bike 1.0 is een samenwerking tussen de Planckaerts, zoals bekend een familie waar fietsen in het bloed zit, het gerenommeerde Belgische fietsenmerk Granville en het team van myBike.be, aangestuurd door de gebroeders Thibault en Dimitri Denoyel; de broers die eerder ook al myCar.be oprichtten.

Voor de lancering van deze nieuwe elektrische fiets kwam een delegatie van de familie Planckaert, met onder meer Junior en Francesco, afgezakt naar de Brugse vestiging van myBike, langs de Maalsesteenweg in Sint-Kruis.

Alles in samenspraak

‘Stamvader’ Eddy Planckaert kon er niet bij zijn wegens een coronabesmetting. De zaakvoerders van myBike.be toonden zich niettemin erg tevreden met de komst van De Planckaert en wezen er ook op dat alles omtrent de fiets, van het ontwerp tot de kleur, in samenspraak met de familie werd beslist.

(PDV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.