Ellen De Ruwe nieuwe HR-directeur AZ Damiaan

© (Foto GF)
Redactie KW

AZ Damiaan stelt Ellen De Ruwe aan als nieuwe HR-directeur. Zij wordt na een doorgedreven selectieprocedure en in nauwe samenspraak met Stad Oostende de opvolger van Dirk Van de Velde, die na 14 jaar personeelsdirecteur in AZ Damiaan een nieuwe uitdaging zal aangaan.

Ellen De Ruwe gaat binnenkort aan de slag als nieuwe HR-directeur bij AZ Damiaan. Zij wordt aangesteld na een doorgedreven selectieprocedure en in nauwe samenspraak met Stad Oostende. Ze volgt Dirk Van de Velde op, die na 14 jaar personeelsdirecteur in AZ Damiaan een nieuwe uitdaging zal aangaan.

Ellen De Ruwe is geen onbekende. Ze is momenteel HR-directeur in het AZ Jan Palfijn Gent AV en deed veel nuttige ervaring op als onder meer stafmedewerker, diensthoofd en directeur Personeel (OCMW Oostende, Henri Serruysziekenhuis AV en AZ Sint-Jan Brugge Oostende – Brugge)

Ellen De Ruwe zal met haar brede expertise en ruime ervaring én met haar uitmuntende kwaliteiten als people manager een belangrijke toegevoegde waarde betekenen voor AZ Damiaan en uiteraard ook in de latere uitbouw van AZ Oostende.

Vanaf 17 januari 2022 zal zij als lid van het directiecomité meebouwen aan de strategische en operationele doelstellingen van het ziekenhuis en dit in het bijzonder vanuit haar eigen expertisedomein HR.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.