DVH Verhuizingen uit Deerlijk heeft tweede vestiging in Heuvelland

De zaak in De Klijte wordt gerund door Emma Devoddere, samen met de steun van haar ouders Janick en Patrick, haar broer en vriend Tim Lemey. © Eric Flamand
Redactie KW

DVH Verhuizingen uit Deerlijk heeft nu ook een vestiging in Heuvelland. “Al een tijdje is er geen lokale verhuisfirma meer te vinden in Ieper en omstreken”, zegt Emma Devoddere (22). “Wij dachten dat het goed zou zijn om hier verandering in te brengen. We kochten een pand aan dat ruim genoeg is om onze activiteiten uit te voeren”, klinkt het.

De zaak in De Klijte wordt gerund door Emma Devoddere. “Samen met de steun van mijn ouders, broer en vriend Tim Lemey (23). We beseffen zeer goed dat we jonge ondernemers zijn en dat zoiets in deze tijden niet eenvoudig is. Gelukkig moeten we niet vanaf nul starten en hebben we al veel ervaring opgedaan door het werk zelf, maar ook dankzij mijn ouders.”

DVH Verhuizingen is erkend door de Belgische Kamer der Verhuizers (BKV). “Dat houdt onder meer in dat we ons personeel met de nodige tussenpozen op bijscholing sturen en dat we de liften zoals voorgeschreven om de drie maand laten keuren.” Naast het totaalpakket aan verhuizingen en liftservice biedt DVH Verhuizingen eveneens inpakmateriaal aan en opruimingsdiensten van leegstaande panden. Het filiaal in De Klijte beschikt nu al over drie vrachtwagens.

Eerlijke prijs

DVH Verhuizingen staat verder ook voor bijstand na een onverwacht verblijf in het ziekenhuis of psychiatrie. “Wanneer er opeens nood is aan een ziekenhuisbed of een doorgang voor de rolstoel komen we graag ter plaatse voor het verplaatsen van meubelen en verwijderen van tapijten. Wij bieden verder de totaaloplossing voor het opruimen, ontruimen, leeg maken en bezemschoon opleveren van woningen tegen een eerlijke prijs. Hierdoor kan de klant snel kunnen overgaan tot verkoop, verhuur en dergelijke.” (MDN)

DVH Verhuizingen Heuvelland, Dikkebusstraat 36, de Klijte. Meer info: 0470 84 96 22 of www.dvhverhuizingen.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.