Deknudt Frames huldigt personeelsleden

Deknudt Frames bestaat 100 jaar en bracht hulde aan medewerkers die minstens 25 jaar actief zijn (of waren) in de Kaderfabriek Deknudt. (Foto DRD)
Redactie KW

Deknudt Frames uit Deerlijk bestaat 100 jaar. Dat werd gevierd met een ontvangst in het gemeentehuis en een personeelsfeest in sterrenrestaurant Marcus. Het hele jaar door zullen nog acties en events plaatsvinden voor de klanten.

Tijdens de ontvangst in het gemeentehuis schetste CEO Bruno Deknudt de historiek van Deknudt Frames, in de volksmond beter bekend als de Kaderfabriek Deknudt. Burgemeester Claude Croes wees op het grote belang van het bedrijf voor de gemeente Deerlijk en de dynamiek van de familie Deknudt.

CEO Thijs Deknudt praatte de huldiging aaneen van de 21 medewerkers die minstens een kwarteeuw dienstjaren hebben voor het bedrijf.

Eretekens

Charline Bourgois, Caroline Deschuytter, Stephanie Deveugele, Patricia Dheygere, Joost Kerckhof en Wouter Deman kregen het ereteken van de arbeid tweede klasse voor minstens 25 jaar dienst. Het ereteken eerste klasse voor 30 jaar dienst lag klaar voor Sylvie Balcaen, Karla Malfait, Nancy Pardo en Heidi Vanhove.

Martine Demeyer, Franky Himpe, Curd Lavens en Daniëlle Hamers kregen de gouden medaille in de kroonorde opgespeld voor 35 jaar dienst. De gouden palmen in de kroonorde voor 40 jaar dienst gingen naar Jean-Claude Rubrecht, Marijke Pauwels, Stephan Desmet, Patrick Furnier, Corry Blauwblomme, Eddy Debrabandere en Dirk Meersschaert. (DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier