Celine verrast op Dag van de Ondernemer

Kristof Vanhoye en Brigitte Deceuninck kwamen Céline Feys verrassen. © GST
Redactie KW

Het zijn nog steeds woelige tijden voor de ondernemers en zelfstandigen en daarom besloten Kristof Vanhoye en Brigitte Deceuninck om een van de jonge ondernemers in Ruddervoorde op de Dag van de Ondernemer met een attentie te verrassen.

“Als Open VLD willen we hen een hart onder de riem steken en blijvend ondersteunen”, vertelt voorzitter Kristof Van Hoye.

Werkgelegenheid

“Onze lokale ondernemers zijn zeer belangrijk om onze mooie gemeente te doen bruisen. Ze zorgen voor werkgelegenheid, steunen onze verenigingen en voorzien ons van mooie producten en diensten dicht bij huis.”

“19 november was het Dag van de Ondernemer. We willen onze dankbaarheid voor de handelaars, winkels uit 8020, tonen. Dat doen we door een van onze Oostkampse ondernemers een pakket te geven met lokale producten, een geschenkverpakking Mérula en Brouwerij Stokhove.”

Persoonlijk advies

Symbolisch koos het bestuur ervoor om het kapsalon Zot van Haar van Céline Feys in de Sijslostraat in Ruddervoorde te bezoeken. Zij heeft de stap gezet naar een nieuw eigen kapsalon in volle coronatijd waar ze de klanten bijstaat met haar persoonlijk advies en de beste producten.

Ze werkt met de nieuwste technieken en volgt de laatste trends om het perfecte kapsel te creëren voor jong en oud. In haar salon wordt gewerkt met het merk Aveda. Deze duurzame producten zijn volledig veganistisch en bieden de beste verzorging voor elk haartype.

Masserende wastafels

Verder brengt ze haar klanten graag tot rust met haar masserende wastafels met zicht op de tuin voor een relaxerende beleving

“We zijn fier op Céline Feys uit Ruddervoorde, ze is een gedreven jonge onderneemster die er, vol passie voor haar vak, voor zorgt dat dag in, dag uit haar klanten stralen”, besluit Kristof. (GST)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.