https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Carrefour in Zuidzandstraat is weer open na make-over

© (Foto JVM)
© (Foto JVM)
Redactie KW

De Carrefour Express in de Zuidzandstraat, in de Brugge binnenstad, is na negen dagen sluiting voor een ingrijpende vernieuwing weer open.

“Milieuvriendelijkheid in de uitbating en de nadruk op verse voeding zijn heel belangrijke speerpunten in ons nieuwe concept”, zegt franchisenemer Michiel Masschelein, die samen met zijn echtgenote Annelies Himpens ook Carrefour-vestigingen in Gent, Kortrijk en Rekkem exploiteert.

“Zo zijn alle koelkasten in de winkel uitgerust met een systeem waarbij de warmte die gebruikt wordt voor de koelsystemen zo gerecycleerd wordt, dat we er de winkel mee kunnen verwarmen. En we werken overal met ledverlichting.”

“We hebben ook het aanbod verse voeding meer ruimte gegeven en centraal geplaatst ten opzichte van de droge voeding. De bakkerij-afdeling is uitgebreid, zodat we nu een twintigtal soorten brood en gebak aanbieden die doorheen de dag in de winkel worden afgebakken. Ook voor gezonde snacks en maaltijden, zoals wraps en slaatjes, is er veel ruimte, en we hebben een leuke koffiehoek met microgolfoven geïnstalleerd, zodat een en ander ter plaatse kan verbruikt worden, zodra dat weer mag.”

“Tot slot nog dit: je kan bij ons, via USB-poorten en contacten, je smartphone opladen.” (PDV)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.