Broers openen met Odin’s Hair kapperszaak in Roeselare

Aseel Samarli in de gloednieuwe kapperszaak. © Stefaan Beel
Redactie KW

Op vrijdag 29 oktober openden de broer Aseel (24) en Sufyan (27) ‘Odin’s Hair’ in de Noordstraat 98 in Roeselare. De broers realiseren hun droom en starten hun eigen kapperszaak.

De twee broers zijn afkomstig uit Irak en hebben dan ook daar hun kappersopleiding gevolgd. Enkele jaren geleden legden ze in België succesvol hun examen af, om vervolgens aan de slag te gaan in een kapperszaak. Op een bepaald punt wilden ze echter hun eigen zaak starten in Roeselare.

Heren en kinderen

Een heel tevreden klant van hen, die ondertussen bevriend geworden is, heeft hen daarbij geholpen. “Ze vroegen me of ik hen wegwijs kon maken en hulp kon bieden op taalvlak”, aldus de vriend van de broers. “Omdat ik hen hele goede kappers en harde werkers vind, vond ik dat uiteraard geen enkel probleem.”

“Het was eerst moeilijk om een pand te vinden, maar dankzij de vastgoedmakelaar Stragimo hebben we toch iets gevonden in de Noordstraat in Roeselare. Ook die mensen waren ervan overtuigd dat er veel potentieel in de kappers zat.” Momenteel richten Aseel en Sufyan zich enkel op mannelijke klanten en kinderen, maar in de toekomst zijn ze van plan om een derde kapper aan te werven, zodat ze hun diensten ook aan dames kunnen aanbieden.

Info 0465 50 50 32, odins.hair8800@gmail.com en op Facebook: Odin’s Hair.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier