Bristol opent nieuwe winkel in Tielt

Bristol opent een nieuw filiaal in Tielt.© gf
Bristol opent een nieuw filiaal in Tielt.© gf
Redactie KW

In Tielt opent op woensdag 24 maart een gloednieuw Bristolfiliaal. Het modemerk heeft het pand, een voormalige Brantanowinkel, volledig verbouwd volgens het nieuwe Bristolconcept. De winkel in de Fonteinestraat was tussen november 2020 en januari 2021 al een Bristol outletstore.

Het nieuwe filiaal van 617 m² in de Fonteinstraat 47 past volledig in het vernieuwde Bristolconcept. Er werd gekozen voor een overzichtelijke, gezellige én inspirerende winkelervaring. Een ruimere opstelling, lagere schoenrekken en het gebruik van paspoppen brengt de collecties tot leven. Met het oog op het milieu werd er ook gekozen voor duurzame ledverlichting en besparende verwarmings- en koelingsinstallaties.

Nieuw is de ‘shop-in-shop’ Coco Bella, een fashion corner waar men schoenen en kleding van het eigen modemerk terugvindt. Vorig jaar experimenteerde Bristol met Coco Bella pop-ups in enkele grote stadscentra. De reacties over de warme, gezellige inrichting en de modieuze collectie waren overweldigend positief, waardoor de formule te vinden zal zijn in alle nieuwe vestigingen.

Pretty smart

Dit voorjaar pakt Bristol uit met het nieuwe marketingconcept Pretty Smart. Met deze campagne benadrukt Bristol dat ze er is voor het hele gezin, mét een trendy collectie aan interessante prijzen. Een breed aanbod aan schoenen, kleding, tassen, accessoires, sportartikelen, basics… Dat is slim kopen, dat is Pretty Smart!

Elise Vanaudenhove, ceo van Bristol: “De crisis houdt ons als familiebedrijf niet tegen om onze succesformule uit te breiden. We zijn trots dat we in Tielt de deuren mogen openen van een nieuw filiaal. Onze klanten zullen zich er snel thuis voelen en gaan – binnen de mogelijkheden van de voorzorgsmaatregelen – er zeker veel shopplezier ontdekken.”

Geschenk

Van woensdag 24 maart tot en met zaterdag 27 maart ontvangt elke klant een gratis luxe draagtas als openingsgeschenk, zolang de voorraad strekt. De winkel is van maandag tot zaterdag open van 9.30 tot 18 uur, gesloten op zondag. Bristol Tielt stelt vier mensen te werk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.