Boudoir Lingerie brengt modeshow op een toplocatie

Sunny Beel in haar Boudoir.© (Foto Luc)
Sunny Beel in haar Boudoir.© (Foto Luc)
Redactie KW

Op woensdag 30 juni presenteert Boudoir Lingerie uit de Veldstraat in Meulebeke de mooiste lingerie, badmode en vakantiekledij 2021 op een toplocatie in ware Ibiza-stijl.

“De tijd dat er modeshows in eigen gemeente werden georganiseerd, ligt al enkele jaren achter ons”, steekt Sunny Beel (48) van wal. “Er zijn veel oorzaken op te noemen die hiertoe hebben geleid. Heel wat kledingzaken zijn in de loop van de jaren verdwenen, het organiseren van een dergelijke show is een dure aangelegenheid, vergt heel veel voorbereiding en het vinden van een gepaste locatie is absoluut niet makkelijk.”

“Toch ben ik meegegroeid in de modeshowwereld. Toen mijn ouders nog ‘t Spinnewiel uitbaatten in de Pittemstraat namen zij ook altijd deel aan de grote modeshow van de toenmalige lokale radio, Radio Amerika. Op dat moment was La Strada Fashion ook al van de partij om alles in goede banen te leiden. Ondertussen is Boudoir nu al elf jaar actief in de Veldstraat.”

Bar Jacqi

“Na het overlijden van mijn pa, 15 jaar geleden, stond mijn ma Tilly voor de keuze: ofwel de zaak stopzetten ofwel blijven doorgaan. Ik werkte toen als directiesecretaresse in een schoenenbedrijf en ik koos om samen met mijn ma de zaak verder te runnen. De modeshows bleven we organiseren, nu eens in de winkel, dan weer in onze tuin. Met de opening van bar Jacqi kon ik niet nalaten om na de coronacrisis de draad opnieuw op te pikken en in het sublieme kader van villa Moerman een modeshow te organiseren. Met La Strada Fashion hebben we een huis van vertrouwen, boordevol professionaliteit”, aldus de Meulebeekse.

Tickets

“Op woensdag 30 juni zullen 12 professionele mannequins de bad-, lingerie- en vakantiekledijmode presenteren in een idyllisch Ibiza-decor. Om 19 uur openen we de deuren in de Tieltstraat 12 in Meulebeke. De inkomprijs bedraagt 45 euro, hierin zijn drankjes en hapjes tijdens de show inbegrepen”, besluit Sunny Beel van Boudoir Lingerie. (LB)

Kaarten voor deze unieke modeshow zijn te bekomen in Boudoir Lingerie, Veldstraat 25 in Meulebeke en in bar Jacqi, Tieltstraat 12 in Meulebeke.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier