Aveve Waregem Plus wordt fors groter

Tom en Anja Vanslambrouck op de plaats waar het nieuwe serrecomplex wordt opgetrokken. (foto PPW)
Redactie KW

Op de hoek van de Gentseweg en de Roterijstraat werden vorige maand alle rijwoningen en aanpalende garages gesloopt. Ze ruimen plaats voor een glazen serrecomplex van het nabijgelegen Aveve Plus Waregem.

“Deze week rijden kranen op en aan op de werf. We zijn inderdaad begonnen met de opbouw van een groot serrecomplex dat ruimte zal bieden aan een immense plantenzone”, vertelt Tom Vanslambrouck, die samen met zijn vrouw Anja als twintig jaar Aveve Plus Waregem runt.

“We breiden onze winkel nu nog eens fors uit en stappen zo mee in het nieuwe winkelconcept van Aveve. In de toekomst willen we ons immers nog meer toeleggen op een groot aanbod buiten- en kamerplanten. We kiezen meer en meer voor een breder en kwaliteitsvoller aanbod aan planten en serres zijn daarvoor noodzakelijk. Het zal ongetwijfeld ook ons imago als plantenspecialist versterken. Aanvullend willen we ook onze basisproducten voor thuisbakken, alles voor de tuin en de voeding en accessoires voor kleine huis- en hobbydieren een plaats geven in onze nieuwe winkel.

Centrale inspiratiezone

De winkel in Sint-Eloois-Vijve is niet de eerste van de provincie die mee stapt in het nieuwe concept. Van de dertig Aveve-winkels in West-Vlaanderen zijn er al vierentwintig die de overstap maakten. De andere winkels zitten in de voorbereidingsfase om aan te sluiten. “Het nieuwe concept met houten wanden en een centrale inspiratiezone zijn een belangrijke stap voorwaarts”, verduidelijkt Tom.

In februari moet het serrecomplex opengaan. (gf)
In februari moet het serrecomplex opengaan. (gf)

“Niet alleen is het uitzicht warm en modern, het is ook een manier om in te zetten op meer beleving en inspiratie. Mensen zoeken niet alleen producten, maar zoeken en vinden ook tips en ideeën in onze winkel. We zijn trots op onze nieuwe realisatie die begin februari, net voor het tuinseizoen, opent. Het nieuwe concept is aantrekkelijk, modern en maakt ons sterk voor de toekomst. De winkel blijft tijdens de werken altijd open. Begin november openen we opnieuw.

(PP)

Alle info: www.avevewaregem.be, 056 60 76 99 en vanslambrouck@aveve.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier