https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Arash (41) en Axelle (28) uit Zedelgem zorgen voor jouw conditie: “Met discipline kan iedereen aan zijn lichaam bouwen”

Arash Warasy en Axelle Van Haecke: “Hobby- of topsporters doen beroep op ons, maar ook leiders in het bedrijfsleven. (foto Stefano Paganini)©STEFANO PAGANINI
Arash Warasy en Axelle Van Haecke: “Hobby- of topsporters doen beroep op ons, maar ook leiders in het bedrijfsleven. (foto Stefano Paganini)©STEFANO PAGANINI
Redactie KW

‘Growth Lab’ heet het coaching center van Arash Warasy (41) en Axelle Van Haecke (28). In hun centrum in Loppem helpt het deskundig duo iedereen die fysiek wil groeien. Het menselijk lichaam is één geheel dat in balans moet zijn, luidt hun visie.

Arash’ partner Axelle weet als geen ander wat motivatie is. Worstelend met overgewicht vond ze als tiener te lang niet de steun om zelf af te slanken en fitter in het leven te staan. “Tot het moment waarop ik besefte dat er iéts moest veranderen.” Haar denken en doorzetting heeft ze opgebouwd door een klim van lange adem. Haar opleiding als voedingsconsulente en diëtiste helpt ook vrouwen uit vastgeroeste gewoonten. Als moeder van Lily, Leon en Lucy slaagt ze erin in vorm te blijven.

Als ex-beroepssporter wil Arash zijn ervaring als gediplomeerd trainer van Belgische amateurboksers delen. “De hele dag door voldoende bewegen om je conditie op peil houden is oké. Maar wie in zijn eentje sport, heeft vaak moeite om dat enthousiasme vol te houden”, legt Arash uit. “Wie bij ons aanklopt, heeft meestal al een meer omlijnd doel voor ogen: je vastberaden fitter willen voelen, vetmassa kwijtraken of een duurloopwedstrijd aankunnen. Hobby- of topsporters doen beroep op ons, maar evengoed leiders in het bedrijfsleven. Dankzij meer fysieke kracht hopen ook zij meer mentale weerstand te krijgen. Iedereen met een wil en een doel voor ogen kan een haalbaar niveau bereiken, op korte of lange termijn.”

Oefening baart kunst

Het gloednieuwe Growth Lab herbergt twee op en top uitgeruste zalen met fitnesstoestellen, binnenkort ook een buitensportruimte, gescheiden kleedkamers en douches, en uiteraard een bar om uit te blazen. Het strak gelijnd gebouw zet de toon om spieren en karakter te stalen.

Tot maximaal vier sporters tegelijk worden er nauwlettend opgevolgd, ook grotere groepen kunnen er aan de slag. “Onze troef is dat we onze klanten verantwoord laten sporten”, duidt Arash. “Voor we je een haalbaar trainingsschema aanbieden, brengen we je type lichaam en medische staat in kaart. We wegen individueel af welke conditie voor jou realistisch is en tot welk resultaat je zelf bereid bent. Wie een zittend beroep heeft en daarnaast weinig beweegt, of wie niet de juiste genetische aanleg heeft, doet er geen goed aan meteen intensief te trainen. Door gewoon een kleine stap te zetten en met een vastberaden wil, verleg je met ons verder je grenzen dan je had verwacht.”

(HV)

Growth Lab – Heidelbergstraat 76, Loppem. Info: www.growthlab-coaching.be. Instagram: growthlab_loppem

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.