Albert Vastgoed strijkt neer in Loppem

Vlnr. Jan Vlieghe, Anne Verheughe en Dieter Cnockaert.© (Foto BC)
Vlnr. Jan Vlieghe, Anne Verheughe en Dieter Cnockaert.© (Foto BC)
Redactie KW

Het hoofdkantoor van Albert Vastgoed ligt sinds kort langs de Steenbrugsestraat in Loppem. “Dit voelt een beetje als thuiskomen”, zeggen Jan Vlieghe en Dieter Cnockaert, die samen de kar trekken van het nieuwe kantoor.

Albert Vastgoed is al enkele jaren een vaste waarde in het vastgoedlandschap en heeft een netwerk aan kantoren uitgebouwd over heel Vlaanderen. Stichters zijn Jan Vlieghe en Peter-Jan Mathijs. “Onze beide grootvaders heetten Albert”, verklaart Jan Vlieghe de naam van hun vastgoedkantoor. Ondertussen heeft Albert ook een tak voor exclusief vastgoed, Acasa Collection.

Samen met Dieter Cnockaert trekt Jan Vlieghe nu de kar van het nieuwe kantoor in Loppem dat tegelijkertijd ook het hoofdkantoor is en waar een heel team aan de slag is. “Dit voelt een beetje als thuiskomen voor ons. Ik woon in Sint-Michiels en Dieter in Varsenare, maar een groot stuk van ons sociaal leven speelt zich af in Loppem. We tennissen, padellen en winkelen hier, ons stamcafé is Sint-Elooi en mijn kinderen gaan hier ook naar school”, vervolgt Jan.

Hij en Dieter worden als zaakvoerders in Loppem ondersteund door Anne Verheughe. “Familiale waarden zijn belangrijk voor ons en in dit pand langs de Steenbrugsestraat vonden we huiselijkheid en authenticiteit terug. We zijn zeer toegankelijk. Loop je ons tegen het lijf of zit je met een vastgoedvraag? Aarzel niet en spreek ons zeker aan. We helpen graag. Iedereen heeft bovendien recht op een vrijblijvende waardebepaling van zijn pand. Graag begeleiden we bij de verkoop en verhuur van een eigendom. Maar ook met andere vastgoedvragen mogen mensen gerust binnenspringen. De koffie staat altijd klaar bij ons”, besluit Jan Vlieghe. (BC)

Info: www.albert-vastgoed.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier