‘Albert Heijn aan huis’ ook in West-Vlaanderen

Vanaf nu worden boodschappen van Albert Heijn ook in West-Vlaanderen aan huis gebracht. © gf
Redactie KW

‘Albert Heijn Aan Huis’, de thuisleverdienst van Albert Heijn, trekt naar West-Vlaanderen. Die uitbreiding is goed voor 600.000 extra huishoudens. In 87 extra postcodes in Oost- en West-Vlaanderen kunnen klanten vanaf vandaag boodschappen van Albert Heijn aan huis laten leveren. Tot dat nieuwe levergebied behoren zo goed als alle kustgemeenten en de brede regio rond Roeselare, Brugge, Kortrijk, Oostende en Waregem.

West-Vlaanderen is vruchtbare bodem voor Albert Heijn. Daarom trekt de Nederlands supermarkt met zijn thuisleverdienst naar nieuwe postcodes. Na een succesvolle start in provincie Antwerpen en een uitbreiding naar Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en de Brusselse rand komt er een nieuwe regio bij: West-Vlaanderen.

“De Vlaming heeft niet alleen onze winkels, maar ook onze thuisleverdienst bijzonder warm omarmd. Wat onze klanten waarderen aan ‘Albert Heijn Aan Huis’ is de levering volgens afspraak, het mooie assortiment, de aantrekkelijke Bonus-aanbiedingen en de scherpe prijs voor de boodschappen én de levering. Nu we ook in West-Vlaanderen gaan leveren, komen we voortaan aan huis bij 1,4 miljoen huishoudens. Deze stap benadrukt onze ambitie: we willen Vlaanderen blauw kleuren.” Dat zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België.

Een thuislevering is mogelijk bij boodschappen vanaf €50 en extra leverkost is vijf euro. De prijzen online zijn dezelfde als in de winkel. Je kan tot twee weken op voorhand de boodschappen bestellen en de levertijd is 30 minuten. Thuisleveringen kan je online bestellen op website www.ah.be of via de AH-app.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.