123fix opent na Roeselare en Torhout nieuwe vestiging in Ruddervoorde: “Bereikbaarheid is hier uitstekend”

Dylan Hostyns wordt het aanspreekpunt in de Ruddervoordse vestiging van 123fix
Dylan Hostyns wordt het aanspreekpunt in de Ruddervoordse vestiging van 123fix
Redactie KW

Op 3 mei opende 123fix haar derde vestiging. Naast Roeselare en Torhout hebben ze gekozen voor een bijkomende vestiging in de Sint-Elooistraat 5 in Ruddervoorde waar Dylan Hostyns (22) het aanspreekpunt is.

123fix staat bekend als dé specialist in herstellingen en reparaties van smartphones, tablets, smartwatches, notebooks maar ook desktops. Het bedrijf staat garant voor een snelle, kwalitatieve en betaalbare herstelling mét garantie, en dat meestal terwijl je op jouw herstelling wacht, binnen de 30 minuten tot een uur.

“Er werd gekozen voor Ruddervoorde omdat de bereikbaarheid met de E40 en de E403 uitstekend is en de huurprijzen ook betaalbaar zijn. Hier in Ruddervoorde kunnen we ook gemakkelijker klanten uit Brugge aantrekken. We zijn ook aan het kijken voor uitbreiding naar de kust toe maar we kijken ook verder naar eventueel een franchising systeem in West-Vlaanderen, maar dat is nog toekomstmuziek”, vertelt Dylan.

Ecologisch aspect

“We willen vooral de mensen ervan bewust maken dat we door deze toestellen te herstellen in plaats van weg te gooien en te vervangen een grote bijdrage leveren aan het ecologisch aspect van onze communicatiemiddelen. We zien ook met het duurder worden van deze toestellen dat er meer en meer mensen op zoek gaan naar een kwalitatieve herstelling ondanks dat een gemiddeld gsm-toestel na twee jaar meestal vervangen wordt.”

We zijn ook nog aan het kijken voor uitbreiding richting kust

123fix verkoopt ook refurbished toestellen met garantie. Daarnaast kan je er ook terecht voor een ruim assortiment screen protectors en beschermhoesjes.

In deze vestiging in Ruddervoorde zal er ook een PostNL punt zijn.

123fix is open op dinsdag van 14 tot 18 uur en van woensdag tot zaterdag van 10 tot 18 uur of op afspraak. Bereikbaar via 050 71 17 21 of via mail oostkamp@123fix.be. (GST)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier