Bart Willekens uit Roeselare neemt Rent a Light in Izegem over

Bart Willekens ziet Rent a Light als een perfecte aanvulling voor zijn bedrijf Drapa. (foto Frank) © (foto Frank)
Redactie KW

De Roeselaarse ondernemer Bart Willekens neemt het Izegemse Rent a Light over. Dit verhuurbedrijf van verlichtingselementen wordt meteen zeer complementair met Drapa, het bedrijf van Willekens dat tenten en zalen feestelijk aankleedt.

De 53-jarige Bart Willekens is een geboren en getogen Roeselarenaar. Zijn ouders Eric en Anita Willekens waren in Roeselare vooral bekend met hun bloemenzaak Eribana in de Ooststraat. Bart heeft electro-mechanica en later bloemsierkunst gestudeerd maar hij is al meer dan 20 jaar zaakvoerder van Drapa, een eenmanszaak die feestzalen en feesttenten aankleedt. “Ik werk heel veel met extra’s en jobstudenten en wij verzorgen grote en minder grote evenementen. Onze grootste verwezenlijking was op het WK veldrijden in Wielsbeke waar we een tent van 1.500 vierkante meter hebben aangekleed. In ons bedrijf in Rumbeke hebben we momenteel een 4.000 vierkante meter drapage in stock.”

“Rent a Light, het bedrijf van Heidi Maes uit Izegem, was een van onze leveranciers. Rent a Light bestrijkt een breed gamma van feestverlichting, ze verhuren kristallen kroonluchters maar evengoed kleine tafellampjes en sfeerverlichting. Toen ik op een bepaald ogenblik hoorde dat Heidi een overnemer zocht omdat ze naar de Verenigde Staten verhuist, heb ik niet geaarzeld. Natuurlijk is Rent a Light zeer complementair met Drapa. Het is zeer eigenaardig maar in de kalme periodes van Drapa draait Rent a Light op volle toeren en omgekeerd. Voorlopig blijft de bedrijfsruimte van Drapa in de Blinde Rodenbachstraat in Rumbeke en is Rent a Light nog steeds te vinden in de Roeselaarsestraat in Izegem. We zien dan wel hoe het in de verdere toekomst evolueert.” (PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier