Bart Coeman opent vierde YESS!-winkel aan De Rampe in Oostkamp

Zaakvoerder Bart Coeman samen met Jaleesa Mylle, Mattias Aerens, Shauni Cattrysse en shopmanager Xavier Debaere. Sandra Fierens en Vanessa Rausch waren niet aan de slag, maar behoren ook tot het zeskoppige team medewerkers. © PH
Redactie KW

Woensdag opent Yess!, het retailconcept dat werd opgestart door Bart Coeman, in Oostkamp. De West-Vlaamse zakenman is bestuurder van Club Brugge en heeft eerder vrijetijdsketen Fun uitgebouwd tot de nummer twee in de sector.

Met eerdere vestigingen van Yess! in Roeselare, Maldegem en Aarschot is Bart Coeman met zijn vierde winkel aan de Gaston Roelandtsstraat 1 in Oostkamp, naast de Lidl en de Hubo dus niet aan zijn proefstuk toe. “Met deze nieuwe non-fooddiscountformule wil ik kwaliteit brengen aan scherpe prijzen”, zegt Bart Coeman. “

In onze zaak kun je terecht voor fashionaccessoires, personal care, tuindecoratie, partyartikelen, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoudartikelen, koken, bakken, hobby’s voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, giften, elektronica, batterijen, snoep… Naast het permanente aanbod worden ook per seizoen andere artikelen aangeboden, zoals tuinmeubelen tijdens het voorjaar en de zomer, of kerstartikelen in het najaar. Ondanks de vele onzekerheden in de huidige maatschappij is de consument op zoek naar verbondenheid. Hij organiseert feestjes en barbecues en schenkt veel aandacht aan familie en vrienden. Met ons ruime aanbod komen wij daaraan tegemoet en bieden wij de nodige producten aan tegen discountprijzen. Zo houden we het allemaal nog leuk en betaalbaar”, aldus de zaakvoerder.

“Dankzij mijn aankoopervaring in Europa als in Azië heb ik een heel netwerk van leveranciers uitgebouwd waardoor ik heel scherp kan inkopen bij producenten die eenzelfde kwaliteit leveren als de grote merken. Elke klant die de komende dagen komt kennismaken met deze formule en een aankoop doet, krijgt een mooi welkomstgeschenk.”

(PH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier