Financiële details communiceerde Barco niet. Cineworld is actief in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Tsjechië, Slovakije, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en Israël. Bovendien raakte eerder dit jaar bekend dat het bedrijf bioscoopgroep Regal overneemt, goed voor meer dan 7.300 schermen in de Verenigde Staten. De 600 projectoren zullen bestaande vervangen of in nieuwe zalen komen.

Cionic is de nieuwe naam van Barco Cinema. Het nieuws werd bekendgemaakt naar aanleiding van de vakbeurs CinemaCon in Las Vegas.

(BELGA)

Financiële details communiceerde Barco niet. Cineworld is actief in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Tsjechië, Slovakije, Hongarije, Bulgarije, Roemenië en Israël. Bovendien raakte eerder dit jaar bekend dat het bedrijf bioscoopgroep Regal overneemt, goed voor meer dan 7.300 schermen in de Verenigde Staten. De 600 projectoren zullen bestaande vervangen of in nieuwe zalen komen.Cionic is de nieuwe naam van Barco Cinema. Het nieuws werd bekendgemaakt naar aanleiding van de vakbeurs CinemaCon in Las Vegas.(BELGA)