Bagels smullen bij Jessica en Lieven in koffiebar LoLa

Je kan terecht bij Jessica Meerschaert en Lieven Rullens in 'Lola Food en Drinks' langs de Rijselstraat. (foto WO)
Redactie KW

Sinds dinsdag kunnen de Menenaars belegde bagels proeven in de gloednieuwe koffiebar LoLa Food & Drinks in de Rijselstraat 42. Jessica Meerschaert (35) en Lieven Rullens lieten zich voor de naam inspireren door hun kinderen Loïk (2) en Laïs (4).

“Ontbijt, koffie, lunch en dessert: daarrond draait het allemaal in LoLa”, vertelt Lieven. “Met de bagels – de ronde broodjes met een gat in het midden – serveren we iets anders dan de klassieke broodjes. Als ontbijt zijn ze te krijgen met speculaas, Nutella of aardbeienconfituur. Als lunch kan je kiezen voor een belegde bagel classic, chicken, garnaal, brie, smos… Zowel ter plaatse opeten als meenemen is mogelijk. Op zaterdag kan je aanschuiven aan ons uitgebreid ontbijtbuffet.”

Verder staan er yoghurts en smoothies, koffies en verse thee, aperitieven en bieren, soep, pannenkoeken, wafels en dessertbordjes op de menukaart. “We hebben al enkele jaren onze foodtruck ‘Laïs Bubbles Bar’ met pannenkoeken en wafels. Een eigen tearoom is een volgende logische stap.” Alles is rolstoelvriendelijk gemaakt en kinderen kunnen zich uitleven in een mooie speelruimte. Op zondag en maandag is LoLa gesloten, de andere dagen is de koffiebar open van 8.30 tot 18 uur. (CB)

Meer info op Facebookpagina LoLa Food & Drinks.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier