Award voor Deerlijkse webshop Binkies

De uitreiking van de Safeshops Diamond Awards gebeurde dit jaar virtueel. © GF
Redactie KW

Binkies, de Deerlijkse webshop van Tine De Langhe die volledig in het teken van konijnen staat, ontving een Safeshops Diamond Award. “Ik ben ongelooflijk trots. Ik ben maar een heel kleine speler tussen de grotere webshops”, vertelt Tine De Langhe die de webshop van bij haar thuis beheert.

De webshop Binkies is ontstaan uit een grote liefde voor konijnen. “De webshop runnen, is voor mij meer een hobby dan een job. Ik vind het leuk om constant op zoek te gaan naar nieuwe producten voor mijn klanten, die net als ik enorme konijnenliefhebbers zijn”, zegt Tine.

Tine De Langhe hoopte op de award voor klantvriendelijkheid maar in de plaats kreeg ze de belangrijkste award, de Safeshops Diamond Award. “Het is een bekroning voor het werk en de energie die ik al stak in mijn webshop.”

“Leuk is ook dat steeds meer mensen, die niet specifiek konijnenliefhebber zijn, de weg vinden naar Binkies. Op die manier kan ik steeds mijn klantenbestand verder uitbreiden. Vooral met kerst en andere cadeauperioden zie ik heel veel verschillende klanten. Klanten komen zelfs regelmatig hun bestelling ophalen. Dat is handig, want zo sparen ze verzendkosten uit”, glimlacht Tine. (MVD)

Info: www.binkies.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier