Aldi heropent op 21 januari en zet in op versassortiment: “Krijgt prominente plek in winkel”

Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. © gf

De Aldi in de Komenstraat in Wervik gaat zaterdagochtend 21 januari terug open. De supermarkt was een week dicht wegens een herinrichting. Voortaan zullen klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen.

“Ons versassortiment is de laatste jaren sterk gegroeid”, zegt Marnick Evers, manager verkoop. “Er is geïnvesteerd in een uitgebreid aanbod vers vlees waarvan meer dan 90 procent van Belgische afkomst is en breidde het aanbod losse groenten en fruit fors uit. Dat versassortiment krijgt na de ombouw een prominente plaats vooraan de winkel.”

“Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groenten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.”

Eenvoudiger

“Met onze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten. Door onmiddellijk vooraan de winkel ons versassortiment aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.”

De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan onze onder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

De nieuwe inrichting kadert binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van Aldi. De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels volgens de indeling met vers vooraan.

“Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt. Vorig jaar kregen in totaal een 50-tal winkels de nieuwe inrichting. Dit jaar komen er daar nog eens 100 bij.” (EDB)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.