Albert Heijn Kortrijk sluit 14 dagen voor verbouwingswerken

Carlo Herpoel
Carlo Herpoel Medewerker KW

Vanaf zaterdag 29 oktober om 16 uur tot en met maandag 14 november is Albert Heijn Kortrijk gesloten. De winkel bestaat negen jaar en is aan een update, een facelift toe.

Het Albert Heijnfiliaal in het shoppingcentrum Ring Kortrijk is aan opfrissingswerken toe. “De winkel wordt mooier en duurzamer. Zo wordt het boodschappen doen nog leuker”, klinkt het bij Albert Heijn.

Bol.com

Albert Heijn Kortrijk vernieuwt de winkel om meer producten en service te kunnen bieden. Er komt een nieuwe, ruimere versafdeling en een sushistand. De bakkerij krijgt een nieuwe look. Daarnaast komen er meer zelfscankassa’s en een pakketkluizenwand van Bol.com. Hier kan men straks terecht om Bol.com-pakjes op te halen.

“Alle etikettering bij de producten worden gedigitaliseerd. “Deze houden de prijzen steeds up-to-date. Tot nu moet men nog manueel de prijzen aanpassen in de rekken. Dit tijdperk is voorbij.”

Heropeningsfeest

Op dinsdag 15 november open de vernieuwde winkel opnieuw zijn deuren met een openingsfeest. De klanten kunnen ondertussen voor hun inkopen terecht bij de Albert Heijn filialen, AH Harelbeke Gentsesteenweg 79 Harelbeke en AH Ingelmunster Kortrijksestraat 114 Ingelmunster.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier