Ze openen er op vrijdag 30 november 'PopUp45', een pop-uprestaurant en -hotel in de oude pastorie van Kanegem. In Pastorie Caeneghem zijn vier slaapkamers, goed voor acht slaapplaatsen, ingericht.

Enkel via de site

"We zullen voor exact 45 dagen de deuren openen. In het restaurant wordt er plaats voorzien voor 45 klanten en bedragen alle menu's en acties ook 45 euro of een veelvoud ervan. De interesse is groot, want er liepen al bijna 2.300 reservaties binnen. Er kan enkel gereserveerd worden via de site. Vooral de zeevruchtenavond en tapasavond, telkens op zondag, zijn populair. 's Middags is er nog het meest plaats."

Er staan daarnaast nog eens 45 activiteiten gepland, gespreid over twee jaar. Op 18 december is Sven Ornelis bijvoorbeeld de gastchef en in het weekend van 26 en 27 december trekken bijna 1.000 gasten voor een culinair weekendje naar Londen.

Info en reservaties: www.popup45.be

Ze openen er op vrijdag 30 november 'PopUp45', een pop-uprestaurant en -hotel in de oude pastorie van Kanegem. In Pastorie Caeneghem zijn vier slaapkamers, goed voor acht slaapplaatsen, ingericht. "We zullen voor exact 45 dagen de deuren openen. In het restaurant wordt er plaats voorzien voor 45 klanten en bedragen alle menu's en acties ook 45 euro of een veelvoud ervan. De interesse is groot, want er liepen al bijna 2.300 reservaties binnen. Er kan enkel gereserveerd worden via de site. Vooral de zeevruchtenavond en tapasavond, telkens op zondag, zijn populair. 's Middags is er nog het meest plaats."Er staan daarnaast nog eens 45 activiteiten gepland, gespreid over twee jaar. Op 18 december is Sven Ornelis bijvoorbeeld de gastchef en in het weekend van 26 en 27 december trekken bijna 1.000 gasten voor een culinair weekendje naar Londen.