Al 7.000 Altegoare-bonnen aangevraagd 1 week voor de deadline

De Seylsteen. © (Foto MVQ)
Redactie KW

Met de Altegoare-bon wil Stad Veurne de lokale consumptie versterken en de loyaliteit aan de lokale handelaar bevestigen. Sinds 1 juli kunnen Veurnaars via www.veurne.be/altegoarebon hun persoonlijke bon ter waarde van 15 euro aanvragen en die tussen 1 september en 31 december 2020 als betaalmiddel gebruiken bij deelnemende handelaars.

Intussen hebben al zo’n 7000 Veurnaars hun Altegoare-bon aangevraagd, een succes dus! Nog tot 15 augustus kan iedere inwoner van Veurne online of via het onthaal in Stadskantoor De Seylsteen haar of zijn Altegoare-bon aanvragen. Deze bon kan bij bijna 200 Veurnse handelaars worden gebruikt. Elk gezinslid krijgt een bon, ongeacht de leeftijd. Je kan de Altegoare-bon(nen) bij één handelaar gebruiken, maar alle gezinsleden kunnen net zo goed een verschillende winkel uitkiezen. Het bedrag van 15 euro splitsen over meerdere handelaars is niet mogelijk.

Nadat je via www.veurne.be/altegoarebon hebt aangeduid bij welke handelaar je de Altegoare-bon wil gebruiken, krijg je een e-mail met daarin de bevestiging en jouw persoonlijke Altegoare-bon als bijlage. Die bijlage kan je meenemen naar de winkel (afdrukken of tonen op de smartphone) en als betaalmiddel gebruiken.

Er is controle op de aanvragen door het stadsbestuur op basis van de domicilielijst en de ingevoerde rijksregisternummers.

Geen internet? In het Stadsmagazine juli-augustus zit er een kaart waarin je kan aangeven bij welke handelaar je de Altegoare-bon wil besteden. Je kan deze bon afgeven bij het onthaal van Stadskantoor De Seylsteen. Heb je het Stadsmagazine niet meer? In het stadskantoor helpen ze je met plezier verder.

Quote Guido Hoste, schepen van Lokale Economie: “Het doet plezier om te zien dat zoveel inwoners onze lokale economie ondersteunen. Wie de Altegoare-bon nog niet heeft aangevraagd, heeft nog zo’n 10 dagen om dat te doen.”

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier