Agristo, beMatrix en C&W Logistics zijn de Ambassadeurs van de West-Vlaamse Trends Gazellen

© Kurt De Schuytener
Redactie KW

De redactie van Trends maakt elk jaar een lijstje met de snelst groeiende bedrijven van het land. De groeibedrijven die het klassement halen, mogen zich Trends Gazelle noemen.

De Ambassadeur bij de grote bedrijven is Agristo uit Harelbeke. De producent van voorgebakken en diepgevroren aardappelproducten kende sinds de start in 1986 een indrukwekkende groei. Agristo is in 120 landen actief. Het aantal medewerkers nadert de kaap van de duizend.

Van bij de start van beMatrix, de Ambassadeur bij de middelgrote bedrijven, trokken oprichters Stefaan Decroos en Edwin Van der Vennet de kaart van export- en innovatie. De Roeselaarse producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, evenementen en displays heeft meer dan 3.000 klanten in 64 landen.

Bij de kleine bedrijven is C&W Logistics de Ambassadeur. In amper enkele jaren groeide het bedrijf van Christof De Saedeleer en Wim Vermeulen uit tot een toonaangevende speler. De Kortrijkse ontwikkelaar van logistieke software werkt met 43 mensen en is nog op zoek naar extra personeel.

Meer over de Trends Gazellen, lees je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier