Het zijn moeilijke tijden voor horecauitbaters. Sinds de verplichte sluiting is het opnieuw uitkijken naar alternatieven om de klanten te verwennen en om het hoofd boven water te houden. Heel wat restaurants maakten dan ook de switch naar takeaway, hoewel veel ondernemers daar geen ervaring mee hebben.

Dagschotels, viergangenmenu's, cocktailpakketten, tapas, pizza, frieten, taco's... je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in Kortrijk. En zo steun je meteen de lokale horeca die het niet onder de markt heeft momenteel.

Restaurant Nectar uit de Sint-Jansstraat 17 doet ook mee. Bestellen kan via tel. 056 22 79 69 of www.nectarkortrijk.be

Het overzicht kan je in de link onderaan raadplegen.

Mocht uw zaak ontbreken in de lijst, dan kan u dat laten weten via een mail naar redactie@kw.be

Afhaalmaaltijden in Kortrijk

Het zijn moeilijke tijden voor horecauitbaters. Sinds de verplichte sluiting is het opnieuw uitkijken naar alternatieven om de klanten te verwennen en om het hoofd boven water te houden. Heel wat restaurants maakten dan ook de switch naar takeaway, hoewel veel ondernemers daar geen ervaring mee hebben. Dagschotels, viergangenmenu's, cocktailpakketten, tapas, pizza, frieten, taco's... je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in Kortrijk. En zo steun je meteen de lokale horeca die het niet onder de markt heeft momenteel.Restaurant Nectar uit de Sint-Jansstraat 17 doet ook mee. Bestellen kan via tel. 056 22 79 69 of www.nectarkortrijk.be Het overzicht kan je in de link onderaan raadplegen.