"Onze inwoners ontvingen in augustus waardebonnen voor een bedrag van 25 euro, verdeeld over 3 bonnen van 10, 10 en 5 euro,", verduidelijkt schepen Jan Lievens. "Deze bonnen konden enkel besteed worden bij Koekelaarse handelszaken die verplicht moesten sluiten tijdens de crisis (en die dus konden genieten van de hinderpremie van de overheid). De campagne duurde 2 maanden, namelijk in september en oktober 2020."

Er namen in totaal 83 handelaars aan deze actie deel. Van de 97.250 euro aan bonnen die uitgedeeld werden, werd 74.215 euro gebruikt.

"Deze actie gaf onze lokale economie een boost", klinkt het bij Unizo-voorzitter Kristof Depreitere. "We zijn uitermate tevreden dat de handelaars snel (wekelijks) hun geld ontvingen na het inscannen van de waardebonnen, want voor veel handelaars is liquiditeit een probleem in deze crisistijden."

"Onze inwoners ontvingen in augustus waardebonnen voor een bedrag van 25 euro, verdeeld over 3 bonnen van 10, 10 en 5 euro,", verduidelijkt schepen Jan Lievens. "Deze bonnen konden enkel besteed worden bij Koekelaarse handelszaken die verplicht moesten sluiten tijdens de crisis (en die dus konden genieten van de hinderpremie van de overheid). De campagne duurde 2 maanden, namelijk in september en oktober 2020."Er namen in totaal 83 handelaars aan deze actie deel. Van de 97.250 euro aan bonnen die uitgedeeld werden, werd 74.215 euro gebruikt."Deze actie gaf onze lokale economie een boost", klinkt het bij Unizo-voorzitter Kristof Depreitere. "We zijn uitermate tevreden dat de handelaars snel (wekelijks) hun geld ontvingen na het inscannen van de waardebonnen, want voor veel handelaars is liquiditeit een probleem in deze crisistijden."