Gloednieuw accountantskantoor FRWRD langs Torhoutsesteenweg

Kurt Coene (zittend), Jurgen Coene (links) en Stijn Puype zijn de drie vennoten van FRWRD Strategic Accountancy.© Peter MAENHOUDT
Kurt Coene (zittend), Jurgen Coene (links) en Stijn Puype zijn de drie vennoten van FRWRD Strategic Accountancy.© Peter MAENHOUDT
Redactie KW

CPJ Accountants met vestigingen in Veldegem en Bredene vormen voortaan samen met Fibam Torhout het accountantskantoor FRWRD. De kantoren bundelen de krachten en willen boekhouden trendy maken. Langs de Torhoutsesteenweg in Zedelgem opent FRWRD bovendien straks een gloednieuw kantoor.

“De naam FRWRD staat voor Forward”, stellen de zaakvoeders Stijn Puype, Jurgen en Kurt Coene. “Ons nieuw accountantskantoor is dan ook gewapend voor de toekomst. Tot voor kort traden CPJ en Fibam op als afzonderlijke kantoren. Fibam is thuis in de Sparrenstad, waar het kantoor in de Aartrijkestraat 132, bus 1 behouden blijft. Tot eind februari blijft het kantoor aan de Koning Alberstraat in Veldegem bestaan, maar vanaf 1 maart maakt dit plaats voor de Torhoutsesteenweg 267 in Zedelgem.”

“FRWRD Bredene ligt voorlopig nog langs de Rietstraat 12, hoewel een verhuis naar het gloednieuwe bedrijvencentrum Bizhive in dezelfde gemeente voorzien is. Dat bedrijvencentrum opent begin volgend jaar de deuren.”

“De naamsverandering en schaalvergroting veranderen niets aan de service. FRWRD steunt op twintig jaar ervaring in accountancy en fiscaliteit. We bieden ook vermogens- en startersadvies aan. De vertrouwde experten blijven op post. We voegen ook investeringsadvies toe aan ons dientenpakket. Want er is meer dan ooit behoefte aan perspectief.” (BVO/BC)

www.frwrd.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.