29 bv’s betrokken bij verjaardag van de boterwafels van Jules Destrooper

Redactie KW

De boterwafeltjes van Biscuiterie Jules Destrooper uit Lo bestaan 125 jaar.

De verjaardag van die wereldberoemde koekjes laat de koekjesfabrikant niet onopgemerkt voorbij gaan. Maar liefst 29 BV’s, van (ex-)sporters en presentatoren tot zangers en acteurs, verlenen hun medewerking aan het verjaardagproject.

Op het indrukwekkende lijstje staan onder meer de namen van Willem Vermandere, Louis Talpe, Kim Clijsters, Wendy Van Wanten, Peter Van Den Begin, Anthony Kumpen, Günther Neefs, Karl Vannieuwkerke, Kate Ryan, Ben Crabbé, Lien Van de Kelder, Kelly Pfaff, Wim Opbrouck, Sabine Appelmans, Francesca Vanthielen, Dirk Brossé, Sven Ornelis, Dominique Persoone, Herbert Flack en Mark Eyskens.

Peter Destrooper, Hans Bourlon en Gert Verhulst
Peter Destrooper, Hans Bourlon en Gert Verhulst© a-KVCL

Gert Verhulst van Studio 100, waarvoor Biscuiterie Jules Destrooper onder meer de Plop- en Samsonkoeken bakt, is peter van het verjaardagproject. Ook De Lovie, een centrum voor personen met een handicap, en de vzw Born in Africa die actief is in sociaal-economisch achtergestelde wijken rond Plettenberg Bay in Zuid-Afrika worden bij het project betrokken.

“Ik kan jammer genoeg nu nog niets meer verklappen”, zegt algemeen directeur Peter Destrooper. Op een persconferentie op 21 april wordt het hele project voorgesteld.

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier