De directie heeft de intentie tot inkrimping op een bijzondere ondernemingsraad bekendgemaakt, zo meldt de socialistische vakbond vrijdag. Banen zijn bedreigd over het hele netwerk van verhuurlocaties in het land, aldus de vakbond.

De directie haalde volgens de vakbond een resem redenen aan voor de herstructurering, zoals de vele bedrijfswagens in België, de groei van car sharing, de fileproblematiek en de prijzenslag op de markt voor verhuurwagens.

Het personeel is volgens Yves Flamand van de Franstalige socialistische bediendebond Setca in shock. "Het personeel begrijpt de ontslagen niet. Ze klagen nu al over een onderbezetting."

(Belga)

De directie heeft de intentie tot inkrimping op een bijzondere ondernemingsraad bekendgemaakt, zo meldt de socialistische vakbond vrijdag. Banen zijn bedreigd over het hele netwerk van verhuurlocaties in het land, aldus de vakbond.De directie haalde volgens de vakbond een resem redenen aan voor de herstructurering, zoals de vele bedrijfswagens in België, de groei van car sharing, de fileproblematiek en de prijzenslag op de markt voor verhuurwagens.Het personeel is volgens Yves Flamand van de Franstalige socialistische bediendebond Setca in shock. "Het personeel begrijpt de ontslagen niet. Ze klagen nu al over een onderbezetting."(Belga)