Dochtertje Louise voor Torhoutse burgemeester

Het geluk straalt van de gezichten: burgemeester Kristof Audenaert, zijn vrouw An Segaert en hun kindjes Arthur en de pasgeboren Louise. © JS
Johan Sabbe

Vorige woensdag werd het tweede kindje geboren van de Torhoutse burgemeester Kristof Audenaert en zijn vrouw An Segaert: een dochtertje Louise, een zusje voor eerstgeborene Arthur.

Eerst een zoon en dan een dochter, het wordt wel eens de koningswens genoemd. Dat is wat Kristof (36) en An (33) overkomen is. Louise werd op woensdagochtend 17 april in alle vroegte geboren in het AZ Maria Middelares in Gent, het ziekenhuis waar An als gynaecoloog werkt. Het meisje woog bij de geboorte 3,185 kilogram en was 48 centimeter lang.

Broer Arthur, die op 1 september 3 jaar wordt, is net als zijn ouders en de hele familie uiteraard heel blij met zijn lieve zusje. Het gezin woont in het Schrijversveld in Torhout, waar Kristof zijn dochtertje wil koesteren. Hij neemt daarvoor een week vaderschapsverlof. Tegen de gemeenteraadszitting van maandagavond 29 april is hij alweer volop politiek actief.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier