Dell’ Anno bedreigd door man die televoting Mijn Restaurant wilde manipuleren

Redactie KW

Een man van 32 uit Melle is donderdagnacht opgepakt en ondervraagd omdat hij bedreigingen zou geuit hebben tegen Claudio Dell’ Anno van het gelijknamige restaurant in Kortrijk. Dat bevestigt het parket van Kortrijk. De man bedreigde de chef-kok omdat die niet inging op zijn voorstel om de stemmentelling te manipuleren.

Eind mei kreeg een vaste klant van Dell’Anno een telefoontje van de man uit Melle, die vertelde dat hij de telling van de stemmen kon manipuleren in ruil voor 35.000 euro. De klant gaf het bericht door aan uitbater Claudio Dell’ Anno, maar die ging niet op de vraag in. De man uit Melle werd na verloop van tijd boos en dreigde dat hij de beweerde Bosniërs die het geld zouden komen ophalen, niet terug zou kunnen halen.

De bedreigingen werden erger waarna het gerecht een telefoononderzoek deed en uitkwam bij de 32-jarige man die de voorbije nacht werd opgepakt , ondervraagd en terug vrijgelaten.

GSM’s en laptop werden in beslag genomen. De man zou de feiten hebben bekend. Hij zou ook restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden hebben benaderd. Maar ook daar ging niemand in op het aanbod. De man kwam eerder al in aanraking met het gerecht.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.