De Romeo’s zondag per heli vanuit Kortemark naar Vlaanderen Muziekland in Boortmeerbeek

Redactie KW

Ze zijn hotter dan hot, die heren van De Romeo’s. Zo hot zelfs dat ze nu ook letterlijk van hot naar her vliégen: zondag aanstaande treden ze eerst op tijdens Kortemark Bruist, om van daar per helikopter naar Boortmeerbeek door te vliegen voor de opnames van het Eén-programma Vlaanderen Muziekland.

De Romeo’s is een Vlaamse band, bestaande uit Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi. Tijdens optredens brengen ze een mix van covers en eigen materiaal, en die formule slaat blijkbaar aan. Je moet al ver gaan zoeken om nog een negorij te vinden waar Vlaand’rens heetste trio niet van jetje geeft en de vrouwelijke bevolking in extase brengt.

Patrice Logghe, organisator van Kortemark Bruist, koppelde het nuttige aan het aangename en laat dan ook weten dat alle fans de Heilige Drievuldigheid zondagavond van de grond kunnen zien gaan ter hoogte van het tweede voetbalveld achter OC De Kouter. De Romeo’s treden er op in het kader van Kortemark Bruist naar aanleiding van Vlaanderen Feest, in het voorprogramma van Dana Winner.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier