De Danny DeVito van Wielsbeke op VT4

Redactie KW

Op 21 augustus vorig jaar stapten Carine Buyse en Dirk Dewachter uit de Rijksweg in Wielsbeke in het huwelijksbootje. Behalve zo’n 300-tal gasten, mochten zij ook een cameraploeg van het VT4-programma ‘Zo Zijn Wij Getrouwd’ verwelkomen.

“Een tweetal jaar geleden bezochten mijn man en ik een trouwbeurs, en bij de ingang vroeg men de contactgegevens van de bezoekers. Nadien bleek dat de standhouders, en ook VT4, onze gegevens kregen. Toen de mensen van VT4 me belden, viel ik totaal uit del lucht, ik begreep eerst niet waarom ze me belden. Toen ze me alles uit de doeken hadden gedaan, overlegde ik met mijn man of we wel een cameraploeg op onze trouwdag wilden. Uiteindelijk wist hij me te overtuigen en zegden we toe. Zo’n kans krijg je maar één keer, dus moesten we het proberen,” vertelt Carine.

Danny DeVito

“Zowel ik als mijn ‘Danny Devitootje’ – zo noem ik mijn man wel eens aangezien hij er op lijkt – hebben veel plezier gehad aan de opnames. Toen we echter twee weken na elkaar naar een trouwfeest moesten, waren we wel flink vermoeid.”

(MDW)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie Wekelijks Nieuws Gaver

>> Zo Zijn Wij Getrouwd met Carine en Dirk: woensdag 18 mei om 21.50 uur op VT4.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier