Zwevegemse film ‘Opa’ ook in Brugge en Oostende te zien

Ook buiten de cinemazalen zal de film geregeld vertoond worden. © GV
Redactie KW

De film ‘Opa’, voornamelijk gedraaid in Zwevegem, zal ook te zien zijn in Brugge, Oostende en Gent.

Na vijf weken in Kinepolis Kortrijk geprogrammeerd te zijn, was er daar op dinsdag 13 februari de laatste voorstelling van ‘Opa’. Iets meer dan 3.000 mensen gingen er de film bekijken. “Onze film haalde een Kinepolis-score van 7,2 de eerste drie weken en 6,9 de twee laatste weken. Als je weet dat alleen de beste Vlaamse films boven 7 uitkomen, hebben we alle reden om tevreden te zijn”, zegt Marc Desmet, die de film maakte.

En nog is het Kinepolis-verhaal niet afgelopen. Er zijn nog drie extra voorstellingen voorzien in andere cinemacomplexen. Op dinsdag 27 februari is ‘Opa’ te zien in Kinepolis Brugge, daags nadien in Kinepolis Oostende en op donderdag 8 maart in Gent. Telkens om 20 uur.

Ook buiten de cinemazalen zal de film geregeld vertoond worden. “Nu al hebben er twee niet-Zwevegemse verenigingen een vertoning op hun programma staan. Het is trouwens de bedoeling om nog verenigingen de kans te geven een dergelijke vertoning te organiseren. De belangstelling blijkt in ieder geval groot te zijn.”

(GV)

Wie de film wil huren voor 2018 of 2019, kan dat via mail naar mproductionmd@gmail.com of 0475 89 13 77 (Marc Desmet).