YouTube-kanaal Supercontent eert de Brugse krak Pieterjan Marchand

Pieterjan Marchand, de krak van Brugge. (foto gf)
Pieterjan Marchand, de krak van Brugge. (foto gf)
Stefan Vankerkhoven

Pieterjan Marchand, die door de lezers van KW recent tot de krak van Brugge verkozen is, heeft samen met zijn partner in crime Jeff Bronder op hun populair YouTube-kanaal ‘Supercontent’ een grappig filmpje gepost over zijn award.

Het creatieve duo Pieterjan en Jeff maakt via het YouTube-kanaal ‘Supercontent’ satirische filmpjes. “We gaan op zoek naar nieuwe trends en steken er de draak mee. Het leverde ons al een tiendelige reeks voor Iedereen Beroemd , telkens op woensdagavond, op. En we mochten voor VIER een eindejaarsjaaroverzicht maken”, zegt uitgeweken Bruggeling Pieter Marchand.

Wellicht kennen de meeste mensen Pieterjan en Jeff van het Marc Van Ranst -lied: een cover van Hoe het Danst . Deze ode aan onze bekendste viroloog is op YouTube 1,4 miljoen keer bekeken. Op Facebook kreeg het bijna evenveel views. “Ik zing en speel wat piano, mijn lessen aan het Brugs muziekconservatorium hebben toch voor iets gediend”, knipoogt Pieterjan.

Zijn verkiezing tot de krak van Brugge door de lezers van KW mocht niet onopgemerkt voorbijgaan. Deze week besteden Pieterjan en Jeff er uitgebreide aandacht aan in hun YouTube- filmpje. Met de nodige humor en zelfrelativering. Geniet er maar zelf van !

https://www.youtube.com/watch?v=Nia8QTYjIH8

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.