Word jij social media reporter tijdens het Erfgoedweekend in Brugge?

Redactie KW

Op zaterdag 21 april en zondag 22 april is het weer tijd voor het Erfgoedweekend in Brugge. Dit jaar staat alles in het teken van “kiezen”. Zo zal er voldoende keuze zijn voor de bezoekers, maar zal er ook ingegaan worden op verschillende thema’s rond kiezen. Maar eerst zal de erfgoedcel zelf nog een keuze moeten maken…

De erfgoedcel Brugge is namelijk op zoek naar een social media reporter om verslag uit te brengen tijdens het Erfgoedweekend. Heb je een hart voor erfgoed en ben je een vlogger in spe? Dan kan je je kans wagen door een mailtje te sturen naar erfgoeddag@brugge.be. Ook op de Facebookpagina van de erfgoedcel vind je de nodige informatie. Hou alvast woensdag 11 april vanaf 19 uur, want dan organiseert de erfgoedcel een trainings- en inspiratiesessie. Zo word je samen met de andere social media reporters klaargestoomd om een boeiend social media verhaal te brengen tijdens het Erfgoedweekend.

84 activiteiten

In totaal staan er 84 activiteiten op het programma tijdens het Erfgoedweekend. Een greep uit het aanbod: cultureel erfgoed rond verkiezingen in beeld, tradities en rituelen bij het kiezen van een partner; een geloof of een culturele identiteit, keuzes bij het bewaren van erfgoed en keuzes bij het verspreiden van erfgoed. Onderstaand filmpje geeft je alvast een goed beeld van wat er te gebeuren gaat.

https://www.youtube.com/watch?v=sG_k7d3Lxmw

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.