Wint Leen Dendievel vanavond Dancing with the Stars?

Krijgen we na een West-Vlaamse Slimste Mens en West-Vlaamse Mol straks ook een West-Vlaamse winnaar van Dancing with the Stars op Vier? Het kan, als het publiek op Leen Dendievel stemt vanavond.

Thuis-actrice Leen Dendievel heeft al aardig wat ervaring op het podium én op het televisiescherm, maar de dansvloer is wel degelijk andere koek. Toch hapte ze toe toen ze haar vroegen om deel te nemen aan Dancing with the Stars op Vier. “En dat terwijl ik geen enkele stijl ken”, liet ze optekenen. Ze overleefde heelhuids de eerste aflevering en daarna ging het steeds beter, soms letterlijk met vallen en opstaan. Tot ze naar eigen zeggen op een gegeven moment ‘foert’ zei en ze besloot zich helemaal te geven. En met succes. Week na week maakte ze indruk bij de jury en overleefde ze moeiteloos de eliminaties. Daarmee groeide ook telkens haar niveau én zelfvertrouwen.

Wint Leen Dendievel vanavond Dancing with the Stars?

Nu heeft ze het dus geschopt tot in de finale, waarin ze het moet opnemen tegen Kat Kerkhofs en James Cooke, twee populaire en uitgesproken boegbeelden bij de zender. Kan de immer bescheiden Leen haar underdogrol waarmaken en met de verdiende overwinning naar huis gaan? We weten het vanavond in de finale van Dancing with the Stars. Je kan voor haar stemmen, van zodra de uitzending begint.

Dancing with the Stars, vanavond om 20.35 uur op Vier.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.