Wim Willaert kleurt als stoere zeeman campagnebeeld Filmfestival Oostende 2014

Redactie KW

Acteur Wim Willaert is dit jaar Master van de achtste editie van het Filmfestival.


Naar goede gewoonte krijgt de Master de de eer om het campagnebeeld te kleuren van het festival. Gelet op Wims charismatische trekken, werd dit jaar geopteerd voor een close-up foto waarbij hij geportretteerd wordt als een doorgewinterde stoere zeeman.

Voor 30 euro naar (bijna) alle films

Het Filmfestival Oostende introduceert tevens een nieuwe formule om het festival bij te wonen. Voor de democratische prijs van 30 euro kan een ticket verkregen worden voor alle films, met uitzondering van het openingsgala op 12 september en alle speciale events, jongeren onder de 26 jaar betalen slechts 20 euro. Voor deze prijs zal elke filmliefhebber zich kunnen onderdompelen in de talrijke avant-premie?res uit binnen- en buitenland en een aantal Europese toppers die nooit eerder in Belgie? werden vertoond dankzij het nieuwe Taste of Europe – programma.

Last but not least kan de festivalbezoeker in de LOOK!-competitie de mooiste films, die cinematografisch uitblinken en pareltjes zijn op gebied van Production design en camerawerk, ontdekken.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.