West-Vlaamse liefde troef in Boer zkt. Vrouw

Redactie KW

De amoureuze zoektocht naar liefde bij de landbouwers in het populaire VTM-programma ‘Boer zkt. Vrouw’ nadert stilaan haar orgelpunt.

Terwijl boer Willy en zijn Arlette (afkomstig uit Blankenberge) het mooie weer maken in Lourdes, stonden boeren Jan, Jurgen en Andy enkele moeilijkere momenten te wachten op Vlaamse bodem. Boer Andy verkoos Steffie uit Harelbeke, die nu samen met hem op reis mag vertrekken. Witloofboer Jurgen moest kiezen tussen twee Veerles. Na lang twijfelen besloot hij te kiezen voor Veerle Claeys uit Roeselare, tot opluchting van Veerle Wuytack, die in de boer meer een goede vriend zag dan een partner.

Bij boer Jan Vanroose uit Werken (op het randje met Bovekerke bij Koekelare), de enige West-Vlaamse boer overigens, kon Emely uit Roeselare charmeren. Zij veroverde het vliegtuigticket en wie weet, binnenkort ook het hart van boer Jan.

De enige boer, Howard, die géén West-Vlaamse meisjes op het oog had, kan dan weer niet kiezen tussen Susanne en Sabrina. Hij krijgt bedenktijd tot de volgende aflevering.

(BVB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.