West-Vlaamse funkateers van JTOTHEC hebben tweede single uit

Redactie KW

In februari brachten de West-Vlaamse funkateers van JTOTHEC het album ‘Somebody had to make this record’ uit. De release van de plaat werd voorafgegaan door de single ‘You Gotta Believe In You’. Nu is er een tweede single: ‘Stop the Time’.

Na de aanstekelijke uptempo funk van ‘You Gotta Believe In You’ toont JTOTHEC zich van zijn meest gevoelige kant met de soul ballad ‘Stop The Time’. Het Hammondorgel van Peter Lesage (bekend van onder meer Ertebrekers en Gabriel Rios), de laid back drumpartijen van Karel De Backer (bekend van onder andere Dead Man Ray, Novastar, Flip Kowlier) en een sextet blazers (met leden van Brussels Philharmonic Orchestra) geven de song een lekkere groove en een onmiskenbare internationale feel mee.

Vocaal laat Kuurnenaar Jonas Casier (37), al jarenlang bekend als J to the C, zich bijstaan door Jeffrey ‘Jefferson’ Bearelle. Olivier Van Leynseele alias DJ SNS maakt het funky pop-ensemble compleet. Op zondag 24 juni kun je JTOTHEC live meemaken op Plein Publique in Roeselare.

(SVV – foto Facebook)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.