Wendy Van Wanten trekt naar festivals met Oostendse rockband

De zangeres zal covers brengen van onder andere The Rolling Stones, Bon Jovi, Texas en Heart, en is onder meer te zien op de 3-Daagse van het Hazegras.


Wendy Van Wanten gaat deze zomer op tournee met de Oostendse rockband Out of Service. De zangeres zal covers brengen van onder andere The Rolling Stones, Bon Jovi, Texas en Heart in een negentig minuten durende rock ’n roll-show. Wendy zong vorig jaar tijdens de Paulusfeesten in Oostende al eens met de plaatselijke rockband, en dat smaakte toen naar meer. “Ik heb mijn kooklessen op woensdagavond intussen ingeruild voor rocklessen”, zegt Wendy. De band wordt deze zomer ook verwacht op de affiche van verschillende festivals.

Uitgebreid programma

De première van de tournee is voor de 3-Daagse van het Hazegras (4-5-6 april), met een optreden in de Lounge van het Kursaal. Tijdens de 3-Daagse kan je op Het Hazegras terecht voor Fiesta Europa, de Europese specialiteitenmarkt, voor een brocantemarkt en een wijktentoonstelling met kunst van Redgy Van Troost en een retro over Oostendse Hotels.

Uiteraard komt er naast Wendy ook veel andere muziek op verschillende podia, met de Dixieland Streetband, Iron Sax, Jan Wuytens, Luke Elvis Evans, Paul Bruna, Herbert Verhaeghe, Andreï Lugovski en Patrick Dupon, Marc Elias, Ingo Robert en David Van Dyck. Alle optredens zijn gratis

Wendy Van Wanten trekt naar festivals met Oostendse rockband

De organisatoren van de 3-daagse van het Hazegras (FRO)

(FRO/DJ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.