Wendy Van Wanten krijgt ster op de Walk of Fame in Plopsaland

Redactie KW

Wendy Van Wanten viert dit jaar haar vijfentwintigjarige carrière. De ideale gelegenheid voor Plopsaland om de prachtige zangeres in de bloemetjes te zetten.

Wendy Van Wanten verwierf op jonge leeftijd naam als internationaal model. Door het succes van haar eerste singel ‘Panne de Coeur’ in 1987 zette ze zichzelf ook op de kaart als zangeres en kort daarna leert het grote publiek haar kennen als brievenmeisje in het populaire televisieprogramma Pin-up Club. Na tientallen hitsingles, enkele hoog scorende albums, een succesvolle intrede in het programma Tien Om Te Zien en rollen in diverse televisie- en musicalproducties, heeft Wendy Van Wanten een carrière om u tegen te zeggen. Omwille van deze veelzijdige en langdurige loopbaan kreeg ze zaterdag een ster op de Walk of Fame in Plopsaland.

Daarna gaf Wendy een spetterende liveshow met de rockband Out Of Service op de Kiosk op het Dorpsplein in het kader van de ‘Nacht van de Abonnees’, een speciale nocturne in Plopsaland die exclusief toegankelijk was voor Plopsa-abonnees.

(EDK – foto EDK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.