Volle zaal en super ambiance voor Wendy goes Rock in Oostende

Redactie KW

Als opener van de Driedaagse van het Hazegras werd vrijdagavond een concert georganiseerd in The Lounge van het Kursaal met optreden van cover rockgroep Out of Service met gastvedette Wendy Van Wanten.

Voor een volle zaal bewees Iris Vandekerckhove, beter bekend als Wendy Van Wanten, dat ze goed op weg is om een rockdiva te worden. In de stijl van een onvermoeibare en onverslijtbare Tina Turner zette ze de zaal in vuur en vlam. Vooral de heren gingen uit de bol en daar genoot ‘Tina Wendy’ duidelijk van met volle teugen. Oostendenaar Frederik Vincke, broer van Idool-zangeres Caroline Vincke, én nieuwe zanger van Out Of Service, bewees ook dat hij een zaal op zijn kop kan zetten. Out Of Service treedt op vrijdag 17 april op in Oudenburg, Polderrock 2015. Dan wel zonder Wendy…

De samenwerking tussen Out Of Service en Wendy Van Wanten als rockzangeres werd een eerste keer uitgetest tijdens de Paulusfeesten 2014 en sindsdien wordt er regelmatig samen gerepeteerd om een volledig concert samen te stellen voor een festivaloptreden. (FRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.