Vijf Tieltse bands voor het goede doel in JOC Aarsele

Redactie KW

‘t Smerig Verzet, Tystn, The Heavenly Kings, Nightlife en Rock Stovrie: deze vijf Tieltse groepen blazen op zaterdag 17 maart het dak van JOC Aarsele eraf. “Het is een unicum om deze bands op één podium bijeen te brengen.” De opbrengst gaat naar de Stichting Me To You.

Het is al langer bekend dat Gino De Pypere en Rik Michels een grote passie voor muziek hebben. “Er ontstaat iets moois als de passie voor muziek, de zin voor organisatie en een groot hart voor een goed doel elkaar vinden”, stelt het duo, dat voor de promotie de volle medewerking kreeg van Philippe Vancraeynest.

De opbrengst van deze muzikale topavond gaat naar de bekende Stichting Me To You, die in mei 2014 werd opgestart. De stichting steunt leukemieonderzoek, zet zich in voor een optimale levenskwaliteit van de patiënt en stelt zich vooral tot doel de verdere opmars van leukemie tegen te gaan.

Rock, blues, pop en covers, akoestisch… noem het maar op: je krijgt het allemaal op zaterdag 17 maart vanaf 18 uur in het JOC van Aarsele. Tickets kosten 10 euro. Reserveren is gewenst op www.5bandsinconcert.be. Het eerste optreden begint om 18 uur, de laatste trekt tegen 23.20 uur het podium op.

‘t Smerig Verzet

Deze groep bestaat uit negen leden, die elkaar op de muziekacademie leerden kennen: Seppe Vansteelant, Rik Demoen, Inge Mestdagh, Siebe en Tine Duthoit, Jason Wittevrongel, Balder Kennivé, Alex Feys en Robrecht Willemeyns. Ze creëren een aparte sfeer door de vier blazers.

Tystn

Een niet-alledaagse groep die (semi-)akoestische herwerkingen van bekende alternatieve rockmuziek uit de laatste 20 jaar brengt.

The Heavenly Kings

Werd opgericht in 2012 door Christ Dinneweth, Marc Hellebuyck en Peter Maes. Sinds 2017 maakt ook Rik Michels deel uit van de groep.

Nightlife

Het is er allemaal bij Nightlife: passie, gedrevenheid, energie en zin voor humor. Vettige gitaarklanken, een oerbezetting van gitaar, bas en drums. Elk optreden staat garant voor een explosie aan ambiance met veel humor.

Rock Stovrie

Een rock-coverband die altijd voor een pak sfeer zorgt. Van Judas Priest over Iron Maiden tot The Ramones en The Kids. Voor elk wat wils om deze avond af te sluiten. Een slotakkoord om naar uit te kijken. (LVA)

Info: www.5bandsinconcert.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.