VIDEO Niels Destadsbader overrompelt K in Kortrijk

Woensdagnamiddag trokken honderden supporters naar K in Kortrijk voor een mini-optreden van Niels Destadsbader. Hij speelde er de glasramen uit het dak.

Niels gaf het concertje naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuw album ‘Dertig’. Hij bracht een ruime selectie nieuwe songs en enkele oudere hits. Honderden toeschouwers stonden een half uur voor aanvang te drummen om een goede plaats te bemachtigen, met gsm in de hand om een clipje te maken. Een van de roltrappen naar de eerste verdieping – waar het optreden plaats vond – werd zelfs afgesloten wegens te veel volk vlak voor de roltrap.

VIDEO Niels Destadsbader overrompelt K in Kortrijk

VIDEO Niels Destadsbader overrompelt K in Kortrijk

Herlinde, Lore, Fatima, Joran, Kathleen, Miel, Estée en Charline tekenden ook vroeg present. “Het is een plezier die jonge meisjes en kinderen te zien genieten van zijn optreden. Wij zijn zelf fan. Hij zingt goed en heeft mooie nummertjes. We komen speciaal uit Zwevegem”, zeggen Herlinde en Kathleen. “Ik kom speciaal voor de kindjes. Ze zijn gek op hem en zijn muziek, die ze graag meezingen. Ik ben geen fan, maar de mama moet mee met de kindjes hé“, lacht Charline.

https://www.youtube.com/watch?v=yW9RjQYx49k

(PVH/foto’s en video JVGK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.