VIDEO: Krant van West-Vlaanderen eenmalig gedrukt op… een taart

Na papier, het web, op smartphone en tablet verscheen Krant van West-Vlaanderen deze week eenmalig op… een taart. Bekijk hier ‘the making of the baking’.

Bakkerij Cloet uit Sint-Michiels zorgde voor een volledig eetbare editie van Krant van West-Vlaanderen. (Foto Tom)

Op maandag 9 juni viert Bart Moeyaert, een van de succesrijkste schrijvers van ons land, zijn vijftigste verjaardag. Bij een verjaardag hoort goed gezelschap, champagne en taart.

Voor het goed gezelschap organiseerde Krant van West-Vlaanderen een uitzonderlijke reünie met zijn zes broers, voor de champagne en de locatie zorgde driesterrenhotel Fleur de Lys uit Zedelgem en voor de taart pakte Bakkerij Cloet uit Sint-Michiels uit met een wel heel bijzondere verjaardagstaart : een volledige eetbare editie van Krant van West-Vlaanderen. Want als een van de weinige bakkers in West-Vlaanderen beschikt Kristof Cloet over een toestel dat eetbare inkt kan printen op taarten. ‘The making of the baking’ kan je nu al bekijken op bijhorend filmpje.

De volledige reportage van de reünie van de broers Moeyaert en een uitgebreid gesprek met de jarige schrijver zelf, kan je deze week lezen in Krant van West-Vlaanderen, op vrijdag 6 juni. Op de papieren en/of digitale versie uiteraard.

(ON)

Met dank aan: wwwbakkerijcloet.be en www.hotelfleurdelys.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.