VIDEO De eerste clip van State of Mind ziet er ‘nie miss’ uit

De eerste single van de boysband heet ‘Reckless’ en voor de video trommelden de makers heel wat mooi en jong volk op.

State of Mind is de nieuwe boysband die ontstond uit de meest recentste editie van The Voice van Vlaanderen. Kjell Baghein en Gilles Muylle uit Roeselare bundelden de krachten met Sepp Hendrix en Seppe ‘Sebastian’ De Rooij en trekken er samen op uit om meisjesharten te veroveren. Vorige week mochten ze al schitteren op het podium van de nieuwe muzikale zomershow van VTM, ‘2 Meisjes op het strand’, maar het mag duidelijk zijn dat de vier heren met 2 meisjes geen genoegen nemen.

https://www.youtube.com/watch?v=DPxS_7kiK0E

Nu is er de eerste single ‘Reckless’ en voor de videoclip trommelden ze een horde enthousiaste meisjes op, en ook enkele jongens. Er wordt gedanst en de clip eindigt met een vrolijke en zomers pool party.

Mogelijk kwamen de makers trouwens eens kijken op KW.be, want verschillende mooie verschijningen waren eerder al te zien in de rubriek Nie Miss. Onze Man spotte alvast Kelly Hiernaux uit Westende, Tiffany Boone uit Houthulst, Anneke Depuydt uit Klerken en Fenne Verrecas uit Oostkamp in de clip.

Hopelijk gaat ‘State of Mind’ een eindje mee, met wat geluk komen dan ook de 112 andere meisjes uit onze reeks nog eens in beeld.

(FV)

>> www.kw.be/niemiss

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.